29 Temmuz 2013 Pazartesi

Yamada Ryosuke'nin Klip Çekim Aşamasından

[Resim: 8WrBE.jpg]

Klip çekim aşamasında Ryosuke, yalnızlığını her zaman dile getirdi: "JUMP nerede? Dai-chan, Yuri, Yuya, Inoo-kun, Yabu-chan, Hikaru-kun, Yuto-kun, Keito... Gerçekten yalnızım..."

Ryosuke solo çıkışından bahsetti. Johnny's World provalarında her zaman endişeli ve sıkıntılıymış. İlk başta JUMP üyelerine solo çıkışını söylemek istememiş ama sonra içinde daha fazla tutamamış ve ilk Dai-chan ve Yuya ie konuşmaya gitmiş. İkisinin kendisine "Bu muhteşem bir fırsat, elinden gelenin en iyisini yap!" demesi onu şaşırtmış.

Sonra Ryosuke solo çıkışı ile ilgili: "Sonsuza dek JUMP'ta kalmak ve JUMP ile devam etmek istiyorum. JUMP'la kesinlikle başarılı olacağız. Biliyorum endişelenen birçok fan var ama lütfen endişelenmeyin ve aklınızdan bu düşünceyi silin. Ben daima JUMP ile olacağım ve JUMP'ta daima JUMP olarak kalacak."

Daha sonra Ryosuke çekim aşamasında: "SABISHIIIIIIII (Yalnızım) !!!!" diye bağırdıktan sonra: "YURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII" diye seslendi.

Ryosuke, Yuri hakkında konuşurken gururla ve mutlulukla gülümseyerek: "Şimdi Yuri. Yuri ile NYC grubunda da beraberiz, aslında fazla söyleyecek bir şey yok. Lütfen sonsuza dek harika ve şirin kal" dedi.

Ryosuke klip çekim aşamasında JUMP üyelerinden de bahsetti. Ryosuke utanmış ve bu yüzden personelden üyelere çekim aşamasını izlemelerini söylememesini istemiş. Bunun nedeni muhtemelen üyelerin klibi izleyip, çekim aşamasını izlemeyecek olmalarıymış.

Personel Ryosuke'ye: "Tek başına ilk klip çekimin değil mi?" diye sordu.
Ryosuke'de rahatsız bir şekilde: "Un..." diyerek cevapladı.
Personel: "Bu yeni ve tazelenmiş hissettiriyor değil mi?"
Ryosuke'de asık bir yüzle: "Tazelenmiş demek aslında çok sessiz..." dedi.

Çeviri: a.j.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder