2 Ağustos 2013 Cuma

Okamoto Keito ve Arimura Kasumi Çıkıyorlar Mı?


Gözleri kapalı, sakin bir ifade ile iyi hissetiği belli olan güzel bir kız. Ve onu kolları arasına almış, dudaklarını yanağına değdiren yakışıklı bir oğlan. Bu yakışıklı oğlan Johnny'nin popüler grubu Hey! Say! JUMP'ın üyesi Okamoto Keito (20), bu güzel kız ise NHK'nın sabah dizisi “Ama-chan”ın başrol oyuncusunun gençliğini oynayan Arimura Kasumi (20).


Dizi personeli; "Bu fotoğraflar Mart ayında çekildi. Çift birbirini Kamiki Ryunosuke (20) sayesinde tanıdı ve kısa zamanda çok sıkı dost olduklarını duydum." dedi.

Okamoto'nun babası Johnny’nin popüler eski grubu Otokogumi’nin üyesi Okamoto Kenichi (44). Johnny’s watcher; “Keito, 9-14 yaşlarına kadar İngiltere'de yaşadıktan sonra ülkesine dönen bir çocuk. Beceriksiz, dansta iyi değil ve Keito önceki röportajlarında ‘Fotoğraf çekimlerinde kolayca gülümseyemem.’ demişti.” yorumunda bulundu.

Keito'nun 2009 yılındaki röportajlarına dönersek ideal kız tipi için; “Siyah, ipeksi, kakullü ve saçı orta uzunlukta olan bir kız.” demişti. Keito'nun verdiği bu cevaba bakarsak ortaya Arimura çıkıyor.

Arimura, Hyogo'da doğdu. 2008 yılında şu anki ajansının bir parçası oldu. Ama öncesinde "Aktrist olmak istiyorum, hangi ajans iyi?" diyerek araştırma yapmaya koyuldu ve bir ajansa başvurdu. Ama başarısız oldu ve ertesi yıl kilo verip Japon standart ölçülerine gelerek tekrar denedi. Ve bu sefer başardı.

Koizumi (Myoko)-san, Arimura'nın “Ama-chan”daki rolü ile ilgili; “Etrafındaki insanlar tarafından gerçekten seviliyor.” dedi. Ve o yeteneği ile insanlara olan minnetarlığını ödüyor.

İkili aktivitelerinden fırsat buldukça sık sık görüşüyorlar.

16.08.2013 Friday Magazin

Kaynak: jumpingtomyheart.blogspot.com

Çeviri: a.j.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder